Ημερήσιες εκδρομές


ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ … ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ

Α. Απέναντι από το Αγκίστρι βρίσκεται η Αίγινα, την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε με το ferry boat, με το flying dolphin, με το “Αγκίστρι Express”, ή με κάποιο θαλάσσιο ταξί που φεύγουν συχνά, πυκνά το καλοκαίρι, καθημερινά από το λιμάνι της Σκάλας ή του Μεγαλοχωρίου.

Β. Επίσης, με το “Αγκίστρι Express” ή με κάποιο θαλάσσιο ταξί διοργανώνονται και ημερήσιες εκδρομές στην Αίγινα για groups, από την οποία οι ενδιαφερόμενοι γυρίζουν αργά το βράδυ. Οι επισκέπτες στην Αίγινα μπορούν, εκτός των άλλων, μπορούν να επισκεφτούν με ταξί το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και τον Ναό της Αφαίας, κατόπιν συννενόησης.

Γ. Τον Ιούλιο & τον Αύγουστο διοργανώνονται εκδρομές για τις θεατρικές παραστάσεις στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στο οποίο σας μεταφέρει το Αγκίστρι Express ή κάποιο θαλάσσιο ταξί.

ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έχοντας σαν ορμητήριο το Αγκίστρι, μπορείτε εκτός της Αίγινας να γνωρίσετε, με διήμερες τουλάχιστον εκδρομές τα Μέθανα και τα νησιά του Πόρου, της Ύδρας και των Σπετσών.

Για τις εκδρομές αυτές, περνάτε από το Μεγαλοχώρι του Αγκιστρίου στην Αίγινα με το πρωινό δρομολόγιο των 8.00 ή των 9.00 π.μ., των flying dolphins και παίρνετε το ferry boat που έρχεται από τον Πειραιά και εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Αίγινα – Μέθανα – Πόρος. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 45 λεπτά για τα Μέθανα και 1 ώρα και 15 λεπτά για τον Πόρο.

Από τον Πόρο παίρνετε το flying dolphin που έρχεται από τον Πειραιά και εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Πόρος – Ύδρα – Σπέτσες. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 35 λεπτά από τον Πόρο στην Ύδρα και 1 ώρα από τον Πόρο στις Σπέτσες.

Ξαναγυρίζετε πίσω στο Αγκίστρι κάνοντας την αντίστροφη πορεία των δρομολογίων που προαναφέραμε, προσέχοντας εκ των προτέρων προσεκτικά τις ανταποκρίσεις των πλοίων που χρησιμοποιήσατε.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ FLYING
HELLENIC SEAWAYS Flying Dolphins Τηλ. Αίγινας: 22970-27462 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
AEGEAN Flying Dolphins Τηλ. Αίγινας: 22970-25800 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
HELLENIC SEAWAYS Flying Dolphins Τηλ. Αγκίστρι: 22970-91470 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
AEGEAN Flying Dolphins Τηλ. Αγκίστρι: 22970-91171 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
HELLENIC SEAWAYS Flying Dolphins Τηλ. Πόρος: 22980-23423, 22977 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ALPHA LINES Flying Dolphins Τηλ. Πόρος: 22980-29309 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
HELLENIC SEAWAYS Flying Dolphins Τηλ. Ύδρας: 22980-54007, 53812 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
HELLENIC SEAWAYS Flying Dolphins Τηλ. Σπέτσες:22980-73141 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ FERRY
ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Τηλ. Αίγινας:
22970-22945,
22970-24200
Τηλ. Μέθανα:
22980 -93054,
6970311675
Τηλ. Πόρος:
22980-23743,
22980-22549
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έχοντας σαν ορμητήριο το Αγκίστρι, μπορείτε εκτός της Αίγινας να γνωρίσετε, με διήμερες τουλάχιστον εκδρομές τα Μέθανα και τα νησιά του Πόρου, της Ύδρας και των Σπετσών.

Επειδή το πρώτο ferry boat που φεύγει το πρωί από το Αγκίστρι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ, με το ferry boat που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Αίγινα – Μέθανα – Πόρος, πρέπει να πάτε με το αυτοκίνητό σας στην Αίγινα από την προηγούμενη ημέρα.

Από την Αίγινα περνά το πρωί, γύρω στις 10.30 π.μ., το ferry boat που έρχεται από τον Πειραιά και εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Αίγινα – Μέθανα – Πόρος. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 45 λεπτά για να πάτε στα Μέθανα και 1 ώρα και 15 λεπτά για να πάτε στον Πόρο.

Από τον Πόρο περνάτε με μικρό ferry boat, απέναντι στον Γαλατά, μέσα σε 5 λεπτά και στη συνέχεια πηγαίνετε παραλιακά και οδικώς στο Μετόχι, σε 45 περίπου λεπτά, που βρίσκεται απέναντι από την Ύδρα ή στην Κόστα, περίπου σε 1 ώρα και 15 λεπτά, που βρίσκεται απέναντι από τις Σπέτσες.

Στον παραλιακό δρόμο Γαλατάς – Μετόχι – Κόστα βρίσκονται οι περιοχές “Ερμιόνη”, σε 1 περίπου ώρα, πριν την Κόστα και “Πόρτο Χέλι”, σε 1 ώρα και 15 λεπτά, δεξιά της Κόστας.

Από το Μετόχι στο οποίο υπάρχει και φυλασσόμενο πάρκινγκ, περνάτε απέναντι στην Ύδρα με το σκάφος “freedom”, που δεν παίρνει μεταφορικά μέσα, σε 15 λεπτά ή με θαλάσσιο ταξί.

Από την Κοστα στην οποία υπάρχει και φυλασσόμενο πάρκινγκ, περνάτε απέναντι στις Σπέτσες με καΐκι ή ferry boat, που δεν παίρνει μεταφορικά μέσα, ή με θαλάσσιο ταξί, σε 15 λεπτά.

Τέλος από το Μετόχι ή την Κόστα μπορείτε να γυρίσετε οδικώς, σε περίπου 3 ώρες στον Πειραιά ή στην Αθήνα.

Ο καιρός στο Αγκίστρι
Γιατί να έρθετε σε εμάς

  Είναι η καλύτερη πρόταση στο Αγκίστρι, για όμορφες, χαλαρές και ξεκούραστες διακοπές.

  Προσφέρει οικογενειακή φιλοξενία σε ένα ήσυχο, καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

  Προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πολύ κοντά στην "Σκάλα" του Αγκιστρίου.

  Τα "Antoniou Studios" βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα, σε απόσταση μόλις 10 μέτρα από αυτή.

  Τα "Antoniou Studios" για να κολυμπήσετε, βρίσκονται πολύ κοντά στις παραλίες "Sunrise" και "Αγίων Αναργύρων", της Σκάλας.

Εκδηλώσεις & Εορτές
 • Χριστούγεννα
 • Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια
 • Η Γιορτή του Πάσχα
 • Αποκριάτικο Καρναβάλι
 • Ιστιοπλοϊκοί αγώνες
 • Αγώνες ορεινου τρεξίματος
Antoniou Luxury Studios
Εικόνες από τον κήπο μας