Πως θα έρθετε σε εμάς


Αν βρίσκεστε στην παραλία της Σκάλας

Τα "Antoniou Studios" βρίσκονται στην αρχή του παραλιακού δρόμου για το Μεγαλοχώρι, σε απόσταση 50 μέτρα από το τέλος της παραλίας της Σκάλας.


Αν φτάσετε στη Σκάλα, με το Ferry boat

Ο Ξενώνας απέχει από την προκυμαία που "φτάνει" το ferry boat που έρχεται από τον Πειραιά, περίπου 10 λεπτά με τα πόδια.

Για να φτάσετε στον Ξενώνα, όταν βγείτε από το ferry boat, μετά την πλατεϊτσα του λιμανιού, πηγαίνετε δεξιά προς τη θάλασσα και ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο που περνά μπροστά από την Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Συνεχίζετε στον παραλιακό δρόμο και 50 περίπου μέτρα μετά το τέλος της παραλίας της Σκάλας, θα συναντήσετε αριστερά σας τα "Antoniou Studios".


Αν φτάσετε στο Μεγαλοχώρι, με το flying dolphin

Από την προκυμαία των flying dolphins παίρνετε το λεωφορείο που συνήθως περιμένει τον ερχομό του flying dolphin. Το λεωφορείο σας μεταφέρει από το Μεγαλοχώρι στη Σκάλα. Από το σημείο που θα τερματίσει το λεωφορείο, περπατάτε στον παραλιακό δρόμο 50 μέτρα προς το bar "Sunrise". Πενήντα περίπου μέτρα μετά το τέλος της παραλίας της Σκάλας, θα συναντήσετε αριστερά σας τα "Antoniou Studios".

Διαφορετικά, από την προκυμαία των Flying dolphin πηγαίνετε στον Ξενώνα με ένα από τα δύο ταξί που υπάρχουν στο Αγκίστρι.

Για να έρθετε από την προκυμαία των Flying dolphin στον Ξενώνα με τα πόδια, θα περπατήσετε στον παραλιακό δρόμο του Μεγαλοχωρίου - Σκάλα, γύρω στα 20 λεπτά (περίπου 1,5 χιλιόμετρο) και θα συναντήσετε τα "Antoniou Studios" δεξιά σας, λίγο πριν φτάσετε στην Σκάλα.

Ο καιρός στο Αγκίστρι
Γιατί να έρθετε σε εμάς

  Είναι η καλύτερη πρόταση στο Αγκίστρι, για όμορφες, χαλαρές και ξεκούραστες διακοπές.

  Προσφέρει οικογενειακή φιλοξενία σε ένα ήσυχο, καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

  Προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πολύ κοντά στην "Σκάλα" του Αγκιστρίου.

  Τα "Antoniou Studios" βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα, σε απόσταση μόλις 10 μέτρα από αυτή.

  Τα "Antoniou Studios" για να κολυμπήσετε, βρίσκονται πολύ κοντά στις παραλίες "Sunrise" και "Αγίων Αναργύρων", της Σκάλας.

Εκδηλώσεις & Εορτές
 • Χριστούγεννα
 • Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια
 • Η Γιορτή του Πάσχα
 • Αποκριάτικο Καρναβάλι
 • Ιστιοπλοϊκοί αγώνες
 • Αγώνες ορεινου τρεξίματος
Antoniou Luxury Studios
Εικόνες από τον κήπο μας